1. kampeermeubelen
  2. aanmaakblokjes

De 10 beste aanmaakblokjes voor op de camping

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Gezelligheid en warmte tijdens het kamperen begint met een goed vuur. Voor dat je het weet is het vuur knetterend aan en is er een gezellige sfeer. Maar waarmee maak je een vuur? Aanmaakblokjes zijn een handig hulpmiddel om het kampvuur snel en eenvoudig aan te steken. Maar met welke blokjes ben je het beste uitgerust? Om je te helpen bij het vinden van het juiste aanmaakblokjes, hebben we de top 10 samengesteld. Of je nu kiest voor normaal hout, aanmaakblokjes op basis van was of aanmaakblokjes in de vorm van een tablet - deze top 10 producten bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

De beste aanmaakblokjes vinden is een hele zoektocht. Wanneer je naar een camping toe gaat dan wil je hier wel goed op voorbereid zijn. Daarom is het goed om te kijken waar je de beste aanmaakblokjes vandaan kunt halen en wat je dit dan ongeveer zal gaan kosten.

Op Campingartikelenboer.nl zit je dan zeker goed. Op onze website kun je goede aanmaakblokjes vinden voor de juiste prijs. Je hoeft op die manier niet bang te zijn dat je ergens te veel of te weinig voor betaald. Dit is altijd wel van groot belang als je een keer iets nieuws wilt kopen.

aanmaakblokjes reviews door onze campingexperts

Onze camping kundigen helpen ons hard met de mogelijkheden om de beste aanmaakblokjes te vinden. Er zijn namelijk zoveel verschillende opties, dat het voor ons onmogelijk leek om de beste aanmaakblokjes voor jou op een rijtje te kunnen zetten. Gelukkig zijn onze campingkundigen ons te hulp geschoten. 

Ze zijn aan de slag gegaan met een aanmaakblokjes test. Op die manier konden ze precies ondervinden wat de beste aanmaakblokjes is en welke we beter niet in onze lijst konden zetten. Na veel wikken en wegen hebben we zeker de beste mogelijkheden gevonden voor op de camping. 

Alleen de beste aanmaakblokjes

Gelukkig hebben we naar heel wat moeite toch een goede top 10 aanmaakblokjes voor je neer kunnen zetten. Samen met onze camping kundigen denken wij dat iedereen iets aan onze top 10 kan hebben. Zolang je zelf ook wat onderzoek doet, weten we zeker dat je wat aan onze top 10 gaat hebben. 

Voor ons is het van belang dat de best geteste aanmaakblokjes bovenaan staat, maar dit hoeft voor jou niet per se de beste te zijn. Dit kan juist erg per persoon verschillen. Daarom is het wel goed om te kijken welke opties jezelf hebt en op dit voor jouw ideaal is.

Onze 10 top best geteste aanmaakblokjes

GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard.

5/5

De GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos biedt een geurvrije, lange brandduur van je BBQ of Haard. De blokjes zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerde materialen, wat betekent dat de productie volgens de hoogste ecologische normen voldoet. Met deze voordeeldoos heb je altijd genoeg aanmaakblokjes voor je BBQ of haard. De blokjes zijn licht aan te steken en verbranden langzaam. Je bent dus verzekerd van een lange, geurloze en volledige verbranding, zodat je optimaal kunt genieten van je BBQ-avond. Bovendien zijn de blokjes zuiver, zodat je zeker bent dat je geen schadelijke stoffen inademt. Met GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium kun je dus altijd veilig en comfortabel genieten van je BBQ of haardvuur.

GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 660 stuks 4kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard.

5/5

De GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium FSC® Voordeeldoos bevat 660 stuks brandhout 4kg voor een lange brandduur. De aanmaakblokjes zijn geurvrij, waardoor je kan genieten van een heerlijke BBQ of haardvuur, zonder de geur van chemische stoffen. Met de GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium FSC® Voordeeldoos stook je in een handomdraai je BBQ of haard. De blokjes beginnen al snel te branden, waardoor je zorgeloos kunt genieten. De aanmaakblokjes zijn gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen, waardoor je niet alleen kunt genieten van een geurloos haardvuur, maar ook van een schonere omgeving. De voordeeldoos bevat 660 stuks brandhout, waardoor je langer kunt genieten.

Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak 300 stuks.

5/5

De Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak 300 stuks zijn ideaal voor het aansteken van uw barbecue of open haard. De blokjes zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een brandduur van 8-10 minuten. U heeft geen speciale aanmaakmiddelen of chemicaliën meer nodig om uw vuur te starten. De Fire-Up Aanmaakblokjes zijn gemaakt van FSC hout en plantaardige olie, waardoor het milieuvriendelijker is dan andere aanmaakmiddelen. De blokjes zijn niet giftig en worden niet geclassificeerd als ADR goed. Met deze voordeelzak kunnen 300 aanmaakblokjes worden aangestoken, waardoor u langer van het product kunt genieten.

Samba Aanmaakblokjes á 24 x 32 Stuks Omdoos is 768 Aanmaakblokjes.

5/5

De Samba Aanmaakblokjes zijn perfect voor het snel en veilig aansteken van je barbecue of vuurkorf. De blokjes zijn gemaakt van plantaardige olie en onbewerkt naaldhout, waardoor ze niet giftig zijn. Zo heb je geen explosiegevaar. Het gebruik is erg makkelijk, de blokjes stinken niet en zijn onbeperkt houdbaar. Daarnaast blijft de vuurbron geconcentreerd, waardoor je geen last hebt van ongewenste vlammen of rook. Bovendien kun je de blokjes gemakkelijk met een tang verwijderen als het even mis gaat. Met de Samba Aanmaakblokjes heb je dus een snelle, veilige en gemakkelijk te gebruiken manier om je barbecue of vuurkorf aan te steken. Het omdoos bevat 768 aanmaakblokjes, verdeeld in 24 zakjes van 32 blokjes. Zo heb je altijd genoeg aanmaakblokjes bij de hand om je barbecue of vuurkorf aan te steken. Geniet van een veilige en gezellige avond met deze bruine aanmaakblokjes.

Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos.

5/5

De Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Ze hebben een lange houdbaarheid en zijn milieuvriendelijk. Ze geven geen explosiegevaar en zijn gemaakt van petroleumbasis. De blokjes zijn al voorgesneden, zodat je ze eenvoudig kunt doseren. Hiermee heb je altijd een goede aanmaakmethode voor je barbecue, kachel of haard. De aanmaakblokjes zijn voorzien van een speciale coating, zodat ze langer branden. De coating zorgt er ook voor dat ze minder stof en roet afgeven. Hierdoor blijven je verbrandingsspullen schoon en heb je geen last van rook en geur. Met deze aanmaakblokjes hoef je je dus geen zorgen te maken over het milieu en de luchtkwaliteit. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren dankzij de handige omdoos en kunnen ook gemakkelijk worden opgeslagen. De omdoos bevat 896 stuks aanmaakblokjes die je kunt gebruiken voor vele barbecues, kachels en haarden.

Fire-Up Aanmaakblokjes zak a 192 stuks.

5/5

Fire-Up Aanmaakblokjes zak a 192 stuks is een praktisch en milieuvriendelijk product. De aanmaakblokjes zijn gemaakt van FSC hout en plantaardige olie, waardoor ze niet giftig zijn. Ze zijn ideaal voor het aansteken van barbecues, openhaarden en vuurkorven. Bovendien hebben ze een lange brandduur van 8-10 minuten. Het is een handig alternatief voor aanmaakmiddelen op basis van petroleum, die schadelijk voor het milieu zijn. Daarnaast zijn de Fire-Up aanmaakblokjes gemakkelijk in gebruik. Ze zijn compact en licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast hebben ze een lange houdbaarheid, waardoor ze voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt.

Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen ca. 130 stuks FSC.

5/5

De Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen is ideaal voor het aansteken van je barbecue of haard. De aanmaakkrullen bevatten geen paraffine of kerosine en zijn daardoor milieuvriendelijk. Daarnaast branden ze langer door de plantaardige olie die erin is verwerkt. De aanmaakkrullen zijn reuk- en rookloos en in de doos zitten ongeveer 130 stuks. De aanmaakkrullen hebben een FSC-certificaat, wat betekent dat ze afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen. De Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen biedt dus een duurzame oplossing voor het aansteken van je barbecue of haard. Ze zijn eenvoudig in gebruik en branden lang. Ook zijn de aanmaakkrullen reuk- en rookloos en is het aantal stuks dat in de doos zit ruimschoots voldoende voor een paar avonden vuurpret.

GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium Ca. 420 stuks 5kg FSC® Voordeeldoos Aanmaakwokkels -lange brandduur BBQ Haard.

5/5

Onze GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium bieden u een uitzonderlijke ervaring met een lange brandduur. Met maar liefst 420 stuks in een voordeeldoos van 5kg is er voldoende aanmaakhout voor elke gelegenheid. Deze aanmaakwokkels zijn FSC®-gecertificeerd wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn en afkomstig zijn uit duurzame bronnen. De houtwol aanmaakkrullen zijn licht, droog en vatten zeer snel vlam, waardoor ze perfect zijn voor het snel aansteken van uw BBQ of haardvuur. Ze worden verpakt in een stevige doos, waardoor de krullen droog en fris blijven. Deze aanmaakkrullen geven u een betrouwbare en lange brandduur voor een optimale barbecue-ervaring.

Fire Up Houtwol Aanmaakkrullen Voordeelbox 150 stuks Milieuvriendelijk CO2 Neutraal Ca. 2,25 kg.

5/5

Deze voordelige doos bevat 150 stuks aanmaakkrullen die u helpen bij het aansteken van uw houtgestookte barbecue of openhaard. Deze milieuvriendelijke aanmaakkrullen zijn gemaakt van kurk en zijn CO2 neutraal. Daarnaast zijn de krullen snel en gemakkelijk in gebruik, en hebben ze een inhoud van ca. 2,25 kg. Met de Fire Up Houtwol Aanmaakkrullen Voordeelbox bent u verzekerd van een snelle en duurzame manier om uw barbecue of openhaard te starten. De krullen zijn erg handig, omdat ze in slechts enkele seconden branden. Hierdoor krijgt u geen tijdverspilling en kunt u direct genieten van een heerlijk brandend vuurtje!

24 pakjes bruine aanmaakblokjes á 32.

5/5

Deze 24 pakjes aanmaakblokjes van THM zijn perfect om jouw kampvuur of barbecue aan te steken. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en geven geen vervelende geuren af. De blokjes hebben een grote hitteontwikkeling, wat betekent dat je kampvuur of barbecue snel opgestookt is. Het pakket bevat 32 blokjes, genoeg dus om het vuur brandend te houden. Het is een echte klassieker onder de aanmaakblokjes. De blokjes zijn stevig en duurzaam, waardoor er geen stukjes afbreken als je ze verplaatst. Bovendien zijn ze waterdicht. Zo kun je ze bijvoorbeeld buiten neerleggen en ze blijven goed in tact. Perfect dus voor als je een dagje naar het strand gaat, of een kampeervakantie.

Onze laatste woord over de beste aanmaakblokjes

We hebben natuurlijk een sterke mening over onze aanmaakblokjes top 10. Gelukkig hebben andere mensen ook een zeer positieve mening over onze top 10. Die kun je zien bij de aanmaakblokjes ervaringen.

De ervaringen die op onze website staan zijn altijd door een andere partij geschreven en zijn erg eerlijk geschreven. Zo zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de opties die we aanbieden. Uiteindelijk gaat het erom dat jij de beste aanmaakblokjes weet te vinden.

Conclusie over de aanmaakblokjes vergelijking

Het kopen van een aanmaakblokjes hoeft niet meer moeilijk te zijn. Door deze lijst heb je de beste aanmaakblokjes al gesorteerd voor jou. Als het gaat om kwaliteit en prijs gaan ze boven de rest uitsteken. Of je nu een aanmaakblokjes voor de korte termijn nodig hebt of een lange termijn in gedachte hebt, je kan er zeker van zijn dat je het juiste product krijgt. Neem gerust contact met ons op als je vragen of twijfels hebt. Dan staan we altijd voor je klaar om je te helpen.

Auteur

Charles
Charles Vogel

Ik ben Charles, een gepassioneerde kampeerliefhebber en fervent recensent van kampeerproducten. Mijn fascinatie voor de buitenwereld begon in mijn jeugd, en sindsdien heb ik talloze avonturen beleefd in de wildernis. Mijn beoordelingen zijn geworteld in persoonlijke ervaring en grondig onderzoek. Of het nu gaat om tenten, slaapzakken of outdoor kookapparatuur, ik deel eerlijke inzichten om medekampeerders te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met een scherp oog voor duurzaamheid en gebruiksgemak, streef ik ernaar om anderen te inspireren om de natuur te verkennen en te genieten van het buitenleven zoals ik dat doe.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de aanmaakblokjes vergelijken

De prijzen van de aanmaakblokjes kunnen erg verschillen. De ene aanmaakblokjes kan veel duurder zijn dan de andere. Daarom is het goed om te kijken welke aanmaakblokjes het beste bij je past. Er zijn wel verschillende redenen waarom de prijzen van de aanmaakblokjes van elkaar kunnen verschillen. 

Dit kan bijvoorbeeld aan de aanbieder liggen die de aanmaakblokjes verkoopt. Wij hebben geen invloed op de prijs. Dit wordt altijd bepaald door de aanbieder. Hierdoor kunnen de prijzen soms hoger of lager uitvallen dan dat je verwacht. Het is altijd handig om zelf te kijken wat je budget is.

De top 10 aanmaakblokjes bestaat al een tijdje. Wij hebben ervoor gekozen om deze top 10 voor de camping in elkaar te zetten. Dit doen wij, zodat we allemaal op een eenvoudige manier de beste aanmaakblokjes kunnen vinden. Dan hoef je zelf niet uren te gaan zoeken naar een goede aanmaakblokjes.

De aanmaakblokjes vergelijken is een belangrijk onderdeel van het koopproces. Daarom is het zeker van belang om gebruik te maken van een top 10. Dan weet je zeker dat je de beste aanmaakblokjes krijgt. Anders is er een kans aanwezig dat je toch een miskoop begaat.

De nummer 1 van de top 10 aanmaakblokjes is GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard.. Deze vind je helemaal boven aan de lijst van de top 10. Op die manier kun je alle aanmaakblokjes op volgorde vinden. De nummer 1 hoeft namelijk niet per se voor jou te werken. Dit kan per persoon en situatie verschillen. 

Mocht je voor jezelf de keuze hebben gemaakt welke aanmaakblokjes je wilt kopen, klik dan op de button onder de productomschrijving. Je komt dan in de webwinkel van bol.com terecht waar je de aanmaakblokjes kopen kunt.

Na onze aanmaakblokjes vergelijking is GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard. de best geteste aanmaakblokjes van 2023. Mocht dit voor jou niet de beste keuze zijn, geen zorgen, alle 10 de aanmaakblokjes uit onze top 10 lijst zijn van goede kwaliteit.

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023